Peste 30.000 de site-uri web sunt compromise zilnic. Un web site aflat in aceasta situatie poate fi utilizat pentru a instala virusi pe computerele vizitatorilor sai, pentru redirectionarea vizitatorilor spre website-uri cu caracter pornografic, trimitere de SPAM  sau pentru a ataca alte website-uri.  Tehnologiile folosite de hackeri devin din ce in ce  mai sofisticate in fiecare zi, prin diferite forme de automatizare.

Hackerii pot profita de vulnerabilitati din website-uri care pot varia de la parole nesigure, erori de programare pana la utilizarea unor software / pluginuri care nu au mai fost actualizate.

HostX intelege  importanța securitatii website-urilor si contribuie activ la mentinerea sigurantei site-urilor clienților sai. Toate serviciile de gazduire oferite de HostX includ masuri proactive de protecție, prin intarirea securitatii la nivelul serverelor si scanarea zilnica impotriva malware-ului.

In plus,  punem la dispozitia clientilor nostri cateva optiuni de securitate premium pentru a asigura protectia si securitatea web site-urilor acestora la  cel mai inalt nivel. Aceste solutii sint furnizate in parteneriat cu Sucuri, cea mai importanta companie de solutii in protejarea web site-urilor; sunt administrate de echipa HostX si  ofera o imbunatatire substantiala a securitatii  website-urilor.

Aceste optiuni de securitate includ:

  1. Curatarea web site-ului de virusi / malware
  2. Monitorizarea web site-ului 24×7 pentru identificarea vulnerabilitatilor / malware-ului
  3. Web Application Firewall (WAF) pentru filtrarea traficului rau intentionat

 

1. Curatarea website-ului
Un website compromis reprezinta o situatie extrem de grava care poate avea repercursiuni majore asupra prezentei dvs. online. Odata ce atacatorul are acces la fisierele websitului acestea pot fi modificate in diverse moduri pentru inserarea de malware. Echipa HostX poate curata  / elimina malware-ul din paginile websitului dvs. in maxim 24 de ore, limitand la minim impactul unei astfel de situatii.

2. Monitorizare website
– scanare anti malware 24×7
– testare vulnerabilitati software
– monitorizare integritate fisiere
– identificare tentative phishing

3. Web Application Firewall (WAF)
– protectie DDOS
– protectie impotriva atacurilor de tip brute force
– blocare SQL injection si a vulnerabilitatilor generat de scripturi
– protectie anti malware
– virtual patching

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati websitul HostX.ro.