Gazduirea web este un serviciu online care permite unei organizatii sau persoane fizice sa creeze un website si sa il faca accesibil publicului. Exista mai multe tipuri de gazduire web, iar gazduirea VPS este una dintre ele. In acest articol vom vedea care sunt avantajele gazduirii VPS pentru afaceri care se dezvolta.

 

Ce are special gazduirea VPS?

Un VPS este un Server Virtual Privat care a fost creat folosind un software de virtualizare – KVM, OpenVZ, Hyper-V, etc. Un server fizic este impartit in mai multe partitii logice (servere VPS), fiecare avand resurse rezervate – CPU, memorie, storage – si functionand independent de celelalte.

Gazduirea VPS este o optiune interesanta de gazduire pentru afaceri in crestere deoarece vine cu o serie de avantaje pe care gazduirea shared nu le ofera. Securitatea ridicata, customizarea, nivelul ridicat de resurse o fac potrivita pentru multe afaceri, indiferent de domeniul de activitate.

Performanta imbunatatita

Gazduirea VPS este diferita de gazduirea de tip shared, in care mai multi utilizatori impart acelasi server si resursele acestuia. Cu un VPS aveti spatiu independent, neexistand pericolul aparitiei problemelor de functionalitate. Si aceasta pentru ca functionarea website-ului gazduit pe VPS nu este influentata de niciun alt website.

 

Serviciu pentru clienti imbunatatit

Atunci cand beneficiati de gazduire VPS pentru afaceri, o echipa de specialisti va raspunde imediat la intrebari sau probleme legate de planul de gazduire sau configurare. In plus, veti avea diverse metode de contact: email, chat sau telefonic.

Astfel, rezultatele fructuoase vor fi garantate cat mai curand posibil. Acest serviciu pentru clienti, rapid si de calitate, va fi marele avantaj de care vor beneficia afacerile mici si mijlocii.

 

Dvs. detineti controlul

Unul dintre cele mai importante atribute ale gazduirii VPS este ca dvs. detineti controlul. Veti avea probabil acces root si posibilitatea de a utiliza scripturi care ar putea sa nu fie permise in mediul de gazduire partajat. Unele aplicatii nu sunt acceptabile in mediul shared, deoarece pot fi consumatoare mari de resurse sau pot provoca conflicte cu alte aplicatii. Cu un VPS, sunteti liber sa rulati orice aplicatii doriti.

 

Performanta independenta

Independenta VPS-ului fata de alte servere virtuale de pe hardware-ul fizic inseamna ca nu isi imparte resursele. In comparatie cu gazduirea partajata (shared), acest lucru face VPS-ul mult mai fiabil.

Pe serverele de tip shared, traficul si activitatea altor clienti pot avea impact asupra tuturor celorlalti. Acest lucru nu se poate intampla in cazul unui VPS.

 

 

Pentru afacerile in dezvoltare, gazduirea VPS este cea mai buna alegere. Aceasta pentru ca gazduirea VPS pentru afaceri detine cele mai bune resurse pentru a obtine performante excelente. Intelegand avantajele gazduirii VPS veti scoate la iveala tot ce e mai bun in afacerea dvs.

Indiferent de tipul afacerii dvs., alegerea unui server VPS HostX reprezinta cea mai buna optiune. Serverele VPS cu administrare si backup incluse, uptime-ul garantat de 99,9% sunt solutia perfecta pentru multe tipuri de aplicatii. Contactati-ne pentru a discuta despre cea mai buna solutie pentru afacerea dvs.