Dupa crearea websitului dvs. WordPress este timpul sa va familiarizati cu utilizarea barei de navigare din partea de sus (Upper Navigation Bar). Cand sunteti autentificat in panoul de control veti putea vedea o bara neagra cu text alb in partea de sus a ecranului.

bara navigare WordPress

Aceasta bara contine shortcut-uri utile care va permit sa navigati catre diferite zone ale WordPress. Daca treceti cu cursorul peste numele websitului veti putea accesa websitul direct de aici, fie in acelasi tab, fie intr-un tab nou.

Dupa accesarea websitului dvs. live puteti observa ca bara neagra de sus ramane afisata, oferindu-va acces la comenzi rapide si o cale usoara de intoarcere catre panoul de control WordPress.

Editarea rapida in WordPress

Ocazional, s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti schimbari rapide in postarile / paginile dvs. WordPress. In functie de tipul de modificari care pot aparea este posibil sa puteti gestiona acest lucru folosind functia de editare rapida WordPress, in loc sa deschideti fiecare postare/pagina manual.

Pentru a accesa optiunea de editare rapida treceti cursorul peste titlul postarii sau al paginii pe care doriti sa o modificati.

 

In aceasta zona veti putea edita campuri precum: Titlu, Descriptorul, Data, Autorul, Parola, Categoria, Tag-urile, Permiterea comentariilor/ping-urilor, Statusul, Evidentierea articolului.